Utter i Bävernylon

Idag har det varit en knasig dag tycker jag.. Fast det är nog bara jag som är knasig antagligen. Sånglektionen gick verkligen jättebra och gitarren också så jag har ingenting att klaga på. Det är härligt med vänner som verkligen plankar hur man skrattar eller? Jo mina vänner gör faktiskt det, de har kommit fram till att jag skrattar i skalor.. De är då för roliga :)
Fick en skiva av Pär med es-konserten på och för en gångs skull är jag lite nöjd med mig själv :)
Nu ikväll har jag skrivit en sida till på mitt historiearbete och jag har nog också kommit fram till lite slutsatser, det känns väldigt bra.
Känner mig allmänt glad och positiv nu och lite lycklig också tror jag :) I morgon ska jag fika på stan med en underbar vän och det gör mig också väldigt glad. Helgen är också lite planerad nu, tjejkväll och hopptävling kan det bli bättre.. Det som drar ner humöret lite är väl att vi har konsert nästa vecka och jag kan inte min låt som jag har blivit tilldelad att sjunga. Verkligen en bra låt men det är ju inte kul för fem öre :S usch nej, hoppas det löser sig i morgon så att konserten blir lite bra iaf :)
Nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, läsa lite och sova.

Puss å massa kramar

En Pippipyjamas Med Prickar På

Idag har vi haft kalas för min store lillebror och det va väldigt trevligt fram till att vi skulle titta på melodifestivalen, eller jag kanske ska säga fram till man fick veta vilka som gick vidare till final. Egentligen så förstår jag inte varför jag tittade på den men det går väl inte att bara strunta i den antar jag när alla andra runt omkring ska se den... Som vanligt så var där några låtar som va sjukt dåliga och någon som var bra. Tror ni då att den låten som jag tyckte va bra gick vidare?! Nej precis, så glada ska vi inte vara.. Usch och fy! Nej jag ska nog strunta i detta... Förra veckan hade jag ju i allafall lite trevligt sällskap som hjälpte till att kritisera just melodifestivalen, det gillar vi :)
När hela cirkusen va slut tittade jag i allafall på en väldigt bra film, Den bästa av mödrar, sorglig men väldigt bra.

Just nu känner jag mig väldigt trött men jag vill egentligen inte gå och lägga mig.. Tänker rätt mycket på Louises fest förra lördagen, den var väldigt trevlig och som sagt var, där var väldigt trevligt sällskap.
Usch och Fy. Tänk om man skulle gå och bli kär nu så där lite snabbt, typ vid första ögonkastet. Det hade i och för sig varit lite trevligt om det går åt rätt håll. Nilla har ju faktiskt godkänt och då kanske lyckan kommer..
Hoppas att turen står på min sida denna gången hade ju varit härligt att få sitta på svävande moln för en gångs skull.

Nu ska jag försöka sova lite, har jag tur drömmer jag om nåt sött.


"Life is wonderful"

Torsdag idag, ska snart iväg och träna. Hela eftermiddagen har gått och jag har inte gjort något vettigt alls... känns lite trist faktiskt, jag borde ha pluggat både teori och historia. Ja, jag traggar om den här historian hela tiden och jag gör inget åt saken, antagligen kommer jag väl sitta nästa torsdag och skriva så fingrarna blöder eller nåt. Just nu känner jag ingen som helst lust att göra det, ja och hur skulle man då kunna ha lust med att skriva ett arbete på ca 10 sidor. Jo, i vanliga fall hade jag nog tyckt att det hade varit roligare, att sitta och fundera och analysera det kan jag ju i vanliga fall men just nu är det bara stopp i hela huvudet :S
Så jag sätter mig vid tv:n eller datorn och nåt annat, typ sätter på musik så att jag ändå inte kan koncentrera mig på arbetet. Nej, jag tror att det blir massa historia nästa vecka istället.
Massa musik har det blivit i allafall och jag har nu massor av låtar som jag vill sjunga, ska bara hitta folk som vill spela också.
Hade körlektion innan idag också, det gick väldigt bra. Det va tur att körläraren inte satt i vår bil igår när jag körde med mamma, då hade hon nog inte varit så positiv idag. Igår va det ju trots allt bara två månader tills jag fyller 18år JIPPI!!! då ska jag bannemej ha körkortet också!

Tjingeling

Vår!

Idag har det varit vår för hela slanten och då blir man väldigt lycklig!
Började i förmiddags med att läsa och skriva lite på mitt historiaarbete men jag tröttnade väldigt snabbt. Tog en runda upp på stan i vårsolen, väldigt najs! Hyrde en film som jag hade tänkt se också, man får ju passa på när det är lov :) Gav mig ut på en cykeltur i det fina vädret och tog förstås med kameran. Rundan blev bara längre och längre och det slutade med att jag cyklade runt halv Kristianstad, så skönt att ha en cykel igen :)
För er alla som tycker att det är väldigt intressant att veta vad jag har gjort idag så har jag varit flitig med mitt sjungande så Lotta kan då inte klaga på mig sen i alla fall.
Ja som sagt, idag har det varit en väldigt bra dag och solen gör mig lycklig. I morse va jag dock en aning trött Louises fest tog väl musten ur mig kan jag tro.
Hoppas denna veckan går väldigt långsamt, lov är det bästa och jag behöver verkligen det. Fast jag vill att det ska vara onsdag genast så att jag får åka till Lund med Nilla. :)
Äta lite kanske man borde göra också..

Jag har förresten läst ut boken! :D

Vår!

Alla <3 (hatars) dag

Idag är det då torsdagen den 14 februari, igår hade vi es-konsert och gospel och i morgon fyller Emma 19 och Kimmie 18. Ja, jag gör då allt för att inte tänka på att jag sitter ensam på alla hjärtans dag. Fast jag ska erkänna att dagen inte har varit helt misslyckad, jag överraskade Pernilla med lite dödskallegodis eftersom Alla Hatars Dag går ut på det (dödskallar då alltså). Jag köpte en väldigt bra skiva och sen var jag ute och åt med min kära mor. Så jag har haft det helt ok ändå, det är bara nu ikväll jag tänker lite på att jag inte hade behövt vara ensam..
En tår föll precis, kanske inte just för att jag är ensam utan för att jag kom på vad jag verkligen saknar. Innan fanns det saker som jag älskade över allt annat och inte kunnat leva utan innan har jag nu helt plötsligt bara lagt bakom mig... helt sjukt egentligen :(
Jaja, jag ska träffa lite gamla kompisar i helgen och det ska bli trevligt!
Usch, jag glömde ju ett av problemen.. vi ska ju välja kurser i morgon och det är ju lite osäkert, fattar inte hur de kan ha varit så dumma så de har alla de teoretiska på ett ställe och de andra på ett annat. Fattar mig inte alls på detta men det löser väl sig, sa gubben som sket i vasken.
Nej nu ska jag lägga resten av denna otroligt trevliga kväll på att läsa lite i en av de bästa böckerna jag läst :)

Go' natt!

RSS 2.0