Fyfabian...

...ja, det kan man lugnt säga. Sjukt skönt med lov men så blir jag sjuk, det tycker jag är grymt taskigt. Har haft två väldigt sega dagar, har spenderat förmiddagarna åt körkortsplugg och körning och eftermiddagarna åt läsning i min engelskbok, som i och för sig är väldigt bra :) Hade ork att gå på stan en sväng, käkade lunch med pappa på Rosegarden, väldigt härligt. Blev lite lycklig när jag såg att Fredrika Stahl skulle komma till K-stad, och insåg att jag bara måste gå på den konserten om jag så ska sitta där helt ensam, tror att det kan bli riktigt bra :)
I morgon har jag sovmorgon det ska bli väldigt skönt, sen bär det än en gång av till körskolan känns som om jag inte gör annat än att plugga. Okej det va kanske inte riktigt sant, Gilmore Girls sänds en gång om dan och då måste man ju bara titta fast det är repriser.. men reklamerna utnyttjas väl, då är det läsning som gäller.

I morgon ska Elinor firas med dunder och brak, det ska bli väldigt trevligt faktiskt.. Hoppas jag pallar nu trots att jag är sjuk bara. Annars får jag väl låna hennes säng om inget annat :)

Nej, nu är det snart Grey 's Anatomy sen efter det så blir det nog sängen.

Är bara tvungen att säga att jag så nedrans trött på snön! Så nu va det också sagt..


Ett rosa moln av sockervadd

Ska man vända ryggen åt det som är rätt bara för att få vara lycklig, eller ska man leva i ensamhet bara för att man har gjort det rätta?

Sitter och lyssnar på bra musik och bara är.
Ska snart sova en blund och hoppas på att få drömma om det vackraste.
Dagen idag har varit en aning omtumlande men jag klarar mig nog.
Kramar till de bästa!




Kl 19.00 på teatern!

Igår hade vi premiär på teatern :) det gick skitbra och jag är riktigt nöjd..visst det finns alltid saker som kunde ha gjorts bättre men jag tyckte allt va sjukt bra, höll på att skratta ihjäl mig i en scen.. Ville är ju så grymt rolig ibland.

Nu sitter jag hos pappa, är barnvakt nu på förmiddagen åt en sovande Wille. Börjar vid halv ett sen hoppas dagen går grymt fort för jag vill stå på teatern nu genast. Jag trivs så jäkla bra där, just nu kvittar det att jag inte fick en av de roller jag bad om för jag är så otroligt glad att jag får göra detta :) det som jag trodde att jag skulle ångra så mycket har nu blivit till en sjukt bra föreställning och jag ångrar mig absolut inte. Vi har alltså föreställning Idag kl 19.00 på teatern, (30kr). Alla borde vara där och se alla duktiga tvåor...


Time Out

Jag tar en paus för tillfället.. veckan har varit en aning jobbig med allt scmuande, men det är ju väldigt roligt också så jag klara mig bra :) Idag hinner jag stanna och tänka och bara vara, veckan har gått alldeles för snabbt och jag har inte hunnit ta ett nytt djupt andetag...
Scmun går som sagt bra, vi ligger nog hyfsat till med tid och i morgon ska vi repa hela dagen sen är det genrep på måndag kväll, snacka om att man kommer vara trött.. Jag har äntligen vant mig vid min roll också och kommer snart att gå in för den riktigt rejält, hoppas de andra också gör det.. I torsdags så körde vi igenom allt med orkestern och det va grymt kul, Back in Black gick riktigt bra. Jag har lärt mig alla låtarna utantill också och det är jag väldigt stolt över.. hoppas manuset också sitter nu :)

Så nu idag när jag väl har det lugn som jag kan behöva så är jag bara frustrerad över att jag inte har något att göra.. Hade varit kul att hitta på något med någon :) Men nu sitter jag i ett tomt hus i Vä och bara funderar och det bådar inte gott.. Det är aldrig bra när man kan fundera för mycket, det blir bara så jobbigt efteråt då..
Just nu händer det så mycket omkring mig men jag har inte riktigt den orken att lägga ner energi på att fundera över vad den personen känner eller tycker.. Jag borde ju egentligen bara för att vara överens med mig själv men jag pallar inte sitta och gråta över något jag absolut inte behöver bry mig om eller kan göra någonting åt..  så därför ska jag följa Johannes ord om att bara va mig själv och skita i vad andra tycker och tänker om mig, för då helt plötsligt så kanske det händer oväntade saker.

Jaja orka sitta och läsa mina deprimerade tankar...
Annars mår jag rätt bra faktiskt det är snart vår eller det är ju vår solen skiner ju ibland och fåglarna kvittrar kan det bli mer vår då?! Om en månad ungefär så fyller jag ju år och det är toppen, ska plugga satan på körkortet nu har jag tänkt...så nu ska jag bli en upptagen kvinna ^^
Nästa vecka är det påsk och sen påsklov och det är väldigt härligt :) Elle fyller ju år då och så blir det fest, skoj skoj :) hoppas på att hinna träffa Patricia också<3

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt!
Ha det bra!


Aching to pupate

Försov mig imorse, skulle varit i aulan kl 8.00 men jag vaknade 7.54 så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag missade nog inte så mycket.. Jag och Nilla träffade Karin, den nya tjejen i vår klass, hon verkar trevlig.. Så den konstiga dagen till ära fick vi visa henne skolans område.
Vi fick i allafall massa information om projektarbetena som vi ska ha i trean, hoppas man kan komma på något bra, jag har knappt några idéer alls och det känns lite trist. Hade ju varit kul att jobba med någon annan och gjort något skoj. Fick gå hem tidigt från skolan så jag satte mig vid datorn och lyssnade på musik och pluggade körkortsteori, gjorde ett test på datorn och insåg att jag måste plugga på påsklovet.
Imorn så börjar vi repa scmu och det ska bli lite lätt småkul, får väl se vad det leder till, hoppas på att det kommer bli bra.. Fattar inte riktigt hur vi ska sätta allt på tre dar men det löser väl sig det också.

Annars så har helgen spenderats i Glimåkra hos en av de bästa jag vet, Patricia min ängel<3
Det var väldigt härligt där, känner mig alltid bra omhändertagen. Det som inte har med Patricia att göra denna helgen är inte värt att ta upp..

Nu ska jag nog ta och sätta mig en stund vid teven, glöm nu inte att vi har föreställningar nästa vecka, Be There!

Puss och kram


RSS 2.0