Årets julklapp

Tack Nilla! Årets klart bästa julklapp fick jag självklart av Nilla. "Moulin Rouge". Är helt förälskad i den, trots att jag har sett den jättemånga gånger så blir den bättre och bättre för varje gång. Man ser och hör saker man inte sett förr och det är helt underbart. Texterna är geniala och skådespelarna är fantastiska.
Filmen/musikalen som vi ska spela i vår ÄR fantastisk och nu vill jag inte mer, jag vill inte att vi ska spela den på teatern. Den är för bra, allt är för perfekt och allt kommer bli fel när vi gör om den till en "konsertversion". 
Det är så många saker man upplever när man ser filmen, alla känslor bubblar upp inom mig och skrattet övergår snart till gråt. Allt det där fina övergår till en smärtsam berättelse och när filmen är slut är jag tom men ändå så fylld av glädje, sorgsenhet och lycka. Det är den bästa filmen och den absolut bästa julklappen!

"The greatest thing you'll ever learn
Is just to love and be loved in return"

Julkalendern är slut

Efter en lång biltur igår och mycket dötid är jag äntligen tillbaka i min egen säng. Julveckan har varit underbar med skidåkning, mycket snö och en härlig familj. Veckan uppe i Sälenstugan var alltså toppen och jag gör gärna om det! Det var hur mycket snö som helst och solsken varje dag, allt var så ljust och inte alls så mörkt och trist som hemma. Vi körde ner till byn en kväll för att fika lite och titta på lite julklappar, det var som att gå i en julkalender. Utanför Konsum var det massa stånd där de sålde allt och då menar jag verkligen allt. Där var en lite bod där man kunde köpa allt ifrån parfym till dalahästar. Men det som nog va mysigast av allt var nog "räven", ja vi kallade han det iaf. Det var en rätt så stor gubbe som hela han var klädd i päls och på huvudet hade han en hel räv som mössa. Han var iallafall mycket trevlig och det kändes underbart att tillbringa lite tid i en fantasivärld. 
Men att åka skidor har nog varit allra bäst tror jag. Eftersom jag bara har åkt en gång innan så är jag ju ingen mästare på det hela så barnbackarna va lagom till mig.  Första kvällen skulle jag dock vara en aning modig och ta mig ner för en lite större backe. Det slutade med att jag fick åka skoter ner för backen med skidorna i famnen. Jaja, så kan det gå... andra dagen blåste det alldeles för mycket för att åka men tredje dagen var super. En fantastisk upplevelse i backen så nu vill jag bara meeer. Nu är det skönt att vara hemma igen, det är så många jag har saknat. Om en timme ska jag köra till Glimåkra och fira jul med Nilla, det har jag läängtat efter!
Så nu måste jag in i duschen ^^
Om vi inte hörs och ses...

Gott Nytt År!


Den efterlängtade julen

Första advent igår, som jag har väntat på att julen ska ta fart. Julstjärnorna och ljusstakarna sattes upp och pepparkaksdegen står i kylskåpet. Den här veckan blir så långt ifrån julmys man kan komma.. Idag fick mamma och Peter det nya huset och det betyder att denna veckan går till att packa och sedan flytta. Fast att jag är mer positiv till den här flytten nu så känns det bara så jobbigt.. Mitt rum kändes jättelitet och jag som har levt i lyx här i mitt stora rum får packa in mina saker och nöja mig med den plats jag får.. Jag intalar mig att det blir bättre och att jag ändå inte ska stanna där så länge efter studenten.
Veckan annars bli väl rätt lugn hoppas jag, ska göra klar lite arbeten och sen är det ju konsert på onsdag. Missa inte det! Gospelkonsert 19.30 i Heliga Trefaldighetskyrkan. Sen är det ju 3:3 på fredag, är inte riktigt pepp än men Heidi hade ju lite förslag så det kanske kan bli nåt av det också.
Måste säga att det har varit en kass början på denna veckan men det blir ju bättre...kanske.
Att träffa Nilla idag var en befrielse, fyra dagar har gått och ändå har jag saknat henne grymt mycket.. Knasiga jag, bussfärden var i alla fall väldigt efterlängtat. Har saknat våra knäppa och roliga samtal, behövde verkligen det och det får jag ju njuta av i ett halvår nu.
Nu ska jag äta godiset i julkalendern och hitta julkalendern på internet så att jag inte missar första avsnittet.


RSS 2.0