nästa gång...

det finns inga ord för det jag vill säga
hade du varit här mitt framför mig hade jag antagligen slagit dig hårt.
jag är inte den som slår, hatar och skriker men idag är hela jag vänd ut och in.

jag sitter och kan knappt skriva men ändå känner jag att jag måste
jag måste få det ur mig på något sätt och detta är nog det enda sättet.

att tro något är en sak men att verkligen veta är en helt annan.
jag ville veta, trodde att det skulle bli bättre då.
men om man vet så känns det på riktigt och det är precis vad det gör.

trodde inte att du va sådan
trodde att du var en av de bästa.
jag ska inte vara så dum
jag ska inte tro
nästa gång ska jag veta.

en neon katt och dioder i hucklet

lov och allt som hör lov till, sova länge och umgås med vännerna till man inte orkar mer och bara tänka på sånt man vill göra. ikväll är jag grymt trött. veckan hittills har varit toppen och jag känner faktiskt att jag har gjort saker.
måndagen bjöd på inköp av studentklänning och en lååång runda med Patricia och Gaston., så mysigt. i tisdags gick Nilla och jag vilse i skogen kom hem efter tre timmar.. glimåkra är inte så litet ändå.
onsdagskvällen spenderades hos Jonas i stan där vi grillade och hade det mysigt. och idag har det varit fullt upp.. jag hann med att skriva klart psykologin som skulle varit inne för sådär fyra månader sen, Wiie! sen åkte vi in till stan för att hämta mina glasögon och sen vidare mot hässleholm. nu ikväll har jag äntligen fått åka Patricias "cabbe". det var underbart, längtar till sommaren.. det var ju lite kallt ändå.
så ja, det är mycket som har hänt och det lär väl inte sluta där. på lördag är det ju road trip och på måndag åker vi till malmö. sjukt efterlängtat lov som har visat sig vara toppen!

det är ju påsk också, även om jag glömmer det i all ledighet. men ja, jag är inte så förtjust i ägg och tycker det är onödigt att sätta upp massa pynt för bara några dagar. men nu när jag kom hem låg det ett påskägg på min säng, då blir man ju lite glad iallafall.
ska man tro på rykten så är det dags för Blåkulla nu.. det finns ju viss charm med påsken också...

"Det mesta är klart, badat katten i neon, satt lysdioder i hucklet,
fixar just nu hjullagren på kvasten, blir raketbränsle i år.
Om vi inte ses på Blåkulla så önskar jag dig en riktigt GLAD PÅSK!"

              
    röda glasögon gröna glasögon                                                                           


vår med studentkänslor

äntligen är det lov!
även om det är tänkt att jag ska plugga större delen av lovet så är det ju lov. man kan sova lite längre, gå i mjukiskläder hela dan och bara ta allt i sin egen takt.. det tänker jag göra från och med i morgon.

jag fick mail idag ifrån "Underhållningspatrullen", jag kom med i Oliver!
nu känns det som om lite av min framtid är planerad, nu ska jag bara hitta ett jobb också.. det kanske blir svårare.

tror inte det funkar att plugga på folkhögskola och vara med i musikalen samtidigt så jag får helt enkelt välja och det har jag ju i princip redan gjort..

annars, även om jag är trött så känns allt sjukt bra. det är som sagt lov, det är strålande solsken om dagarna och snart blir det road trip med Anna och Nilla. idag är det den 3 april och det är cirka två månader och en vecka kvar till bal och student.. känslorna är lite blandade. längtar klart till själva dan då man står där med mössan men vad händer sen då? var blir alla av? alla dem man vill behålla så nära.. 
antar att det är dags att ta vara på tiden som är kvar nu. låter som en klyscha men jag ska försöka ta en dag i taget, så får vi se vad som händer..


RSS 2.0