Höst..

Känns som sommaren gick jättefort förbi och jag hann aldrig göra allt det där jag önskade. Det var väl härligt att börja skolan igen antar jag. Vi reste ju bara efter några dagar så man fick aldrig känslan av att det hade börjat.
Kroatien var en underbar dröm som jag är jättelycklig över att jag fick vara med om. Det blev så mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. Trodde förstås att vi skulle ha det superbra men det var verkligen fantastiskt.
Ja, det har hänt så enormt mycket... Jag skulle kunna sitta och skriva i timmar om allt men det mesta skulle vara ointressant. Så skulle jag nog sammanfatta det, ointressant. Det händer mycket men inget av värde, inget som förändrar något. Livet maler på som vanligt som det alltid har gjort. 

Det är så mycket som man borde göra. Men det är så lite som man orkar göra. Det slutar med att man sitter vid datorn, lyssnar på bra musik och drömmer sig bort. Tänker. Just nu tänker jag nog för mycket, borde göra lite mer istället. Men det går inte. Känner mig handlingsförlamad. Orkar inte göra någonting, bara det jag inte ska göra. Sitter hemma en hel lördag, första gången på jättelänge.. Det var tänkt att dagen skulle gå till att göra lite nytta men nej. Eller ja, mamma blev nog glad för att jag städade lite och för att jag bakade en kladdkaka. Men jag skulle ju göra allt det där jag inte har orkat ta itu med innan. Istället har pyjamasen varit på hela dan och inte förrän halv åtta andades jag in lite friskluft.
Men vem skulle vilja sätta sig och läsa en text som är helt obegriplig och sen skriva ett referat på det, på en lördag?
Inte jag iallafall, så det är väl därför det inte har blivit gjort...

Det är är en kall och ruggig höst som kommer och snart är det vinter. Det mörka tar över, kvällen kommer snabbare än innan. Fast lite mysigt är det ändå. Mörkret som slukar stan och bara släpper igenom det lilla ljus som behövs. Tända levande ljus i lägengenheterna och famlijer som sitter ihop kurade i sofforna framför teven eller med en bra bok. Så mysigt är det nog ändå. Kryper nog ner under täcket snart , så jag får lite sömn...
Snart börjar en ny vecka och då måste man ju vara fit for fight.


RSS 2.0