veckan börjar.

långpromenad i skogen i solskenet. 
det är mycket man kan göra när man är arbetslös men det håller inte i längden. 
jag gjorde hallon/blåbärspaj, jag bakar otroligt mycket nu när jag inte jobbar. det är nästan så att man skulle kunna skriva en kokbok eller nåt, Nilla är du med mig?

måndagar brukar vara långa och otroligt sega, mest för att de är början på den nya veckan. den här måndagen har varit lite seg men antagligen mest för att jag längtar till de andra dagarna i veckan. inte samma förväntan som kvällen innan födelsedagen eller julafton men ändå.
jag ska ju fika (för ovanlighetens skull), sjunga i massor och sen äta myspys middag med de som jag faktiskt saknar rätt så mycket när jag tänker efter. 

så efter en massa prat och mys så ska jag nog klara av en vecka till i den djupa arbetslöshålan.
för när man har en tid att passa eller en plats att vara på en liten stund så blir dagen så mycket roligare och man mår så mycket bättre.

stickade tröjor och fina löv

nu erkänner jag, hösten är här och på ett sätt så gillar jag det. jag har aldrig varit ett fan av hösten men tanken på alla fina färgglada löv och alla stora, stickade tröjor gör mig så glad och inspirerad.
jag tror ändå att detta blir en bra höst, en höst med massa filmkvällar, deeptalks (kanske via datorn och vidare till Frankrike), lite gospel och såklart massvis av teater och "Oliver". det är superkul och jag inbillar mig att jag lär mig något nytt varje dag.

helgen som var väldigt planerad från början kastades om totalt och gav mig en underbar upplevelse av klassisk musik, nya människor och en helt underbar filmkväll med galna skratt och singstar. filmen lyckades vi välja tillslut efter sådär en kvart..

det har varit en bra söndag. rep, en ridtur i skogen och nu är det Notting Hill. tror faktiskt att det är en av mina favoritfilmer är helt kär i storyn och i Hugh Grant. han är ju helt underbar i dykarglasögon.
snart är det sovdags. måste bara kolla om det finns några jobb att söka..


RSS 2.0