Förvirring...

Idag är det typ tråkslaskväder och det är hur trist som helst, det är kallt och trist och det är bara de tända ljusen som ger värme. Tänk en mysig lägenhet, tänk massor av ljus och tänk en bra film som man kan både skratta och gråta till. Så ska det va. Idag har jag varit och tittat på en lägenhet, en etta som skulle bli min alldeles egna. Det va en speciell känsla att gå dit, när vi gick upp för trapporna sa jag till mamma att nu känner jag mig vuxen... Men är jag tillräckligt vuxen då, kan jag klara mig helt själv i en egen lägenhet? Jag försökte skriva en plus och minus lista för att se vad det finns för negativa saker med att bo själv i stan och vad som är positivt. Jag kom fram till att bara jag slipper Hanaskog så ordnar allt sig men jag vet inte.. På ett sätt känner jag mig redo att flytta nu men tänk vad skönt att slippa diska, städa och tvätta själv alltid. Är det verkligen så farligt att bo i Hanaskog då? Väger då det andra upp? Jag får ha allt för mig själv, det är närmre till skolan, jag slipper stressa till och ifrån gospeln och musikalen och jag får ha den där mysiga lägenheten med massa tända ljus alldeles för mig själv.
AAAAhhhhh... vet inte alls hur jag vill ha det.
Får fundera vidare på det nu, nästa tisdag måste jag ha bestämt mig..

En paus i vardagen

Jag pustar ut, unnar mig en skön hemmakväll och bara softar. Veckan har varit jobbig och ett tag trodde jag faktikt att jag skulle skita i allt och bara dö (okej, kanske inte bokstavligt talat då). Provet i musikhistoria är i alla fall avklarat och onsdagens rättade prov i psykologi gjorde mig lite lycklig. Annars har det varit stress, stress och massa saker att göra... Kanske är jag bara en aning känslig och gnällig eller så är jag en aning skoltrött. Känns som om det kanske kan klarna nu, bli lite lättare att göra resten av skolarbetet och kanske projektarbetet.. När han man tid med sånt egentligen?
Det var i alla fall 3:3 med 90-tals tema förra fredagen och jag skulle ljuga om jag sa något annat än att jag hade grymt roligt. örfesten placeras i en klass för sig, sjukt annorlunda men väldigt roligt. Snart är det dags för nästa.. Studentkommittén är en härlig skara och jag är glad att jag är en av dem.
Hösten går också väldigt fort och nu är det snart bara två månader till jul.. blandade känslor kring det. Julen är mysig men det är så mycket stök och bök innan. Plus att vi ska flytta precis innan jul. Vi åker i alla fall till Sälen över julen och det ska bli superhärligt att få åka lite skidor och bara ha det mysigt med familjen och Patricia.
När julen är avklarad är det inte många månader kvar till student och annat, kommer förhoppningsvis överleva det här året. Undrar vad som händer sen, vad jag ska göra med min utbildning, mitt liv och mig själv. Kommer nog på något trevligt sen känns bara läskigt att tänka långt fram nu.. Imorgon är det jazzfestival och det ska bli spännande. Tänker hinna med lite annat innan också.
Men just nu ska jag se till att slappa extra mycket, man vet ju aldrig när man får ta en paus nästa gång.



RSS 2.0