Jag är apan som liknar dig.

Satt i skolan och pluggade hela eftermiddagen idag, det var faktiskt väldigt skönt. Hela skolan var tyst det var bara jag och datorn, jag hade nog kunnat sitta där i flera timmar men jag fick slita mig vid kvart i sex. Mamma skulle iväg idag så jag hade inte så mycket att göra. Jag tog bilen och körde ut till Vä och min kära familj, riktigt härligt att köra och sen mötas av en glad ettårings fantastiska leende. Tog en skiva av pappa på vägen ut och skruvade upp volymen. Det var skönt att få drömma sig tillbaka till den gamla goda tiden, då man var liten och sådär oskyldig och inte visste så speciellt mycket. Hela kvällen har jag spelat Olle Ljungströms låtar och drömt mig tillbaka, kännt dofterna och sett färgerna framför mig precis så som det var när jag var liten. För det är verkligen så det är, pappas musik påminner mig om en vacker och problemfri värld då man inte riktigt visste vad man hade. Det händer allt för ofta att jag tar mig en titt i pappas cd-hylla och gräver fram något gammalt, skulle det inte vara för pappas skivor hade jag kanske inte ens hört talas om musiken. Men så tack vare detta så har all bra musik bara ramlat ner i huvudet på mig och det är fantasktiskt. Så hur mycket jag än tycker att mitt liv är bra som det är just idag kan jag inte hjälpa att jag tänker på hur det skulle sett ut annars, om det inte hade varit så eller om det inte hänt eller om hon inte hade sagt så. Jag borde kanske se det som att jag har en hel familj men jag kan inte ljuga för mig själv, jag har två halvor som aldrig mer kommer sitta ihop hur mycket jag än vill det. Jag kan inte heller dela på mig, därför tvingas jag välja så som jag har gjort i alla dessa år. Saken är att jag hade nog inte varit den jag är idag ifall alla dessa saker inte hade hänt. Livet och allt som skett har format mig till den jag är idag och ärligt talat så är jag rätt glad att jag just är jag.  

Slut på det sentimentala, i morgon är det fredag och jag ser faktiskt fram emot det. Jag funderar på att ta mig ner till parken på kvällen för att spela lit brännboll och ha trevligt med musikarna. Trots allt tänkande på de förflutna så är jag rätt lycklig, man kan inte va annat när man har så bra vänner omkring sig som jag faktiskt ändå har. <3


KÖRKORT

Så länge som jag längtat efter detta, det är helt otroligt underbart att jag klarade det. Ja, äntligen får jag köra bilen helt själv utan att någon sitter i framsätet och säger hur jag ska göra. Fredagen blev verkligen "Körkort" efter att jag hade skrikit ut min lycka så bar det iväg till Eko med lillebror och Pernilla och det köptes munkar i massor. När vi sen kom till Vä fick pappa en härlig chock. När mamma sen kom hem skjutsade jag henne och broren till mormor i Sibbhult, själv fortsatte jag mot Glimåkra och Patricia. Tillbaka i Sibbult för att hämta familjen spelas Jason Mraz på högsta volym och jag kan säga att det har jag längtat efter, själv i en bil, hög volym och Jason Mraz.
Lördagen gick väldigt snabbt eftersom vi mesta dels låg på stranden och hade det gött. Dagen avslutades i Oppmanna av alla ställen, där vi grillade och åt min rosa prinsesstårta med bilar på.
Helgen avslutades med hopptävling i Knislinge och nu försöker jag få mig själv till att göra klart alla mina arbeten som inte är klara, jag lyckas inte så bra...

Detta är helt fantastiskt jag känner att allt slit  inte har  varit i onödan och det här är underbart. Tror faktiskt inte jag har mått så här bra på länge, detta känns som ett riktigt lyft. Nu ser jag framemot en härlig sommar och hoppas på samma lycka när den är slut.  


How do you measure a year in the life..

Måndag... jag vet nog inte riktigt vad jag ska skriva, kanske ska jag skriva om vad som har hänt idag eller om vad som borde ha hänt idag. Ja, jag vet inte riktigt jag är inte så säker på vad. Dagen har väl varit som en helt vanlig sång kanske, en som går lite likadant hela tiden men det finns ändå små höjdpunkter. Skolan va väl inget vidare förutom att Nilla va tillbaka det va skönt, har saknat henne något enormt fast jag träffar henne så mycket. Ja, folk tycker nog att jag är helt dum i huvudet eller något, jag undrar var hon är hela tiden och var hon gick och varför. Kanske är jag lite rädd att hon inte ska finnas där, kanske är jag rädd att min bästa vän en dag bara ska vara borta. Under de här fem dagarna har jag i alla fall insett hur mycket jag tycker om henne och hur mycket jag behöver henne. Den här dagen är kanske en hyllning till att jag har henne, men hon gör liksom livet lite mer värt att leva.

Vi hade konsert nu ikväll också, jag har nog aldrig varit så nervös.. sen kanske jag inte har sjungit en sådan svår låt för en publik innan heller. Det var väldigt lyckat i alla fall och jag tycker för en gångs skull att det lät bra. Att en främmande människa tar tag i en och säger att man sjunger bra och att hon/han blev rörd händer inte varje dag och därför sparar jag känslan ett tag. Så den här dagen har väl varit hyfsat lyckad, känns som om jag har redat ut det som har behövts redas ut och fått säga saker till personer som jag har behövt säga hur länge som helst.
Imorgon känns verkligen som en helt ny dag, kanske nya problem men även nya höjdpunkter och det är väl det som räknas. Just nu har jag bestämt mig för att verkligen ta en dag i taget och att vara överens med mig själv, jag hoppas verkligen det lyckas!

Så denna dag som har varit en hyllning till mina vänner är nu på väg att ta slut och jag ska snart glida ner under täcket och andas in doften av sommarkväll. Den här sången tar slut och i morgon spelas en ny, kanske blir det ett ordentligt lyft, kanske inte men jag skulle nog kunna ta det också.

Sov gott<3

RSS 2.0