Skrattkammarön

Nu har det roliga bara börjat och mer ska det bli... denna veckan började jag på Barnens Salonger och nu efter fyra dagar vill jag bara ha mera. Det är ett av de roligaste jobben jag någnsin haft och jag är grymt tacksam att jag får var med. Nu hoppas jag på att det roliga håller i sig bara. Jag har träffat massor av nya människor och lärt mig mycket på dessa dagarna och längtar verkligen till K-dagarna.

Ja, nu är jag rätt nöjd med saker och ting. I söndes flyttade jag till Hanaskog för att passa katter och hus, det har varit lite ensamt men även väldigt skönt. Pernilla var och hälsade på i tisdes och det blev muffins med mumsig glasyr på, väldigt trevligt. Annars har det inte hänt så mycket, Hanaskog är ingen händelserik by så jag är rätt glad att jag flyttar hem i morgon, men jag tror att jag kommer sakna katterna lite. 
Imorgon blir det antagligen lite party med Patricia och på lördag hoppas jag på överraskningar. 
Känns som sommaren går fort tre veckor är alldeles för mycket, vi slutade ju precis. Jag hoppas i alla fall på en trevlig, mysig och fartfylld sommar och inte vet jag, någon gång kanske jag får det jag önskar mig :)

En stor bamsekram! 


Midsommar

Jag är verkligen jättetrött idag, kanske kan vara för att jag och Patricia körde bil hela natten :) Pappa kom nyss in till mig och sa " Emma om du vill åka till nån av dina vänner så är det bara att säga till så får du låna bilen". Han är så otroligt gullig, han har kanske märkt att jag har varit väldigt trött och nere idag. Dagen har annars gått åt till att äta, först sill och potatis sen jordgubbar, sen åt vi tårta och så var det meningen att vi skulle grilla också men det tar vi imorgon istället..
Känns som om jag rullar fram. Så åter till min gulliga pappa och vad han sa, jag skulle så gärna vilja sticka här ifrån ett tag men sen är jag ju så grymt trött. Så vad ska jag göra? Jo jag tar nog och sms:ar Patricia och hör vad hon gör och om hon inte har tid med mig så stannar jag antagligen hemma, fast egentligen hade jag nog gärna tagit emot inbjudan om att åka till Osby... men det vågar jag nog inte. Jaja, jag skyller ingen annan än mig själv men det känns rätt sent att komma nu och vad förväntas av mig sen när jag väl är där då? Ahh.. jag blir tokig på mig själv och allting, varför kan ingenting vara enkelt och bara flyta på nån gång... 

Nu ska jag försöka ta mig i skinnet och göra något.. vet inte vad men nåt blir det!
Hoppas alla har en bra midsommar, nästa vecka börjar repandet av Barnens salonger sen är det snart Kristianstaddagarna, missa inte det!

It's our god forsaken right to be loved!

Kl 06.45 steg jag upp för att gå till jobbet 07.15 att baka kakor och dela med sig av sina knasiga upplevelser med de andra på bageriet är härligt men efter de här fyra dagarna börjar jag längta till något annat.
Efter jobbet tittade jag lite på "Stolthet och fördom" bästa serien någonsin, sen gick jag upp på stan för att träffa Emma och Konrad. Det blev en mysig fika på Darins och trevligt sällskap på bion, " Brudens bäste man" en mycket bra film :)

Nu ikväll tog jag en lång promenad i min nystickade "Pippitröja" och ja nu tror ni kanske att jag har en tröja med Pippi på eller nåt men, nej! En sån där tröja som Pippi har i filmen när det är jul, en vit stickad tröja med blåa och röda ränder på, en sån är det!  
Jag märkte iallafall att jag kanske inte uppskattar Kristianstad så mycket som jag borde, men när solen håller på att gå ner och man går längs vattnet i hamnen så är Kristianstad himla vackert. Det var riktigt skönt att gå för sig själv och bara tänka... det fick mig att inse att jag inte kan skjuta upp saker längre, om jag vill något får jag baskemej ta tag i det!

Snart ska jag sova, imorn är det veckans sista arbetsdag. Skönt värre! Mina fötter pallar inte mer nu ^^
Sov så gott och ha det riktigt fint, dröm om nåt vackert för det tänker jag göra :)

Citatet är ifrån Jason Mraz låt " I'm Yours " och jag var bara tvungen att ha med det för det betyder så mycket, det sägerallt om hur allt ska vara. <3 


The day before..

Imorgon slutar jag skolan, jag borde vara jätteglad men nej det är jag faktiskt inte. Jag är lättad eftersom jag inte behöver plugga och gå på massa lektioner men det ska ändå bli tråkigt att sluta nu.
Har övat till avslutningen hela dagen idag så jag är grymt trött nu. Halsen har knappt hängt med så vi får väl se om jag har nån röst i morgon.
Det va karneval igår, gick i sambatåget för andra året i rad sen nästa år är det dags för oss. Det ska bli så sjukt härligt! Längtar grymt mycket till trean, då ska det bli ändring på torpet ^^
Åker till Laholm med några från klassen på fredag det kommer antagligen bli väldigt skönt och mysigt.
Kanske kan bli ett bra sommarlov ändå, känns dock inte som det nu... Börjar jobba på måndag också, jäkla massa jag ska göra egentligen, jobbet ska bli kul i alla fall.

Har inget kul att hitta på i morgon kväll heller.. drygt värre! Men det ordnar väl sig de också, får va hemma och kränga kladdkaka eller nåt. Kanske åka till Östra Göinge och hälsa på folk..

Nu ska jag iaf äta kladdkakan som jag precis bakade :)

Varför känner jag mig så ensam när jag är bland så många jag älskar?!

RSS 2.0