Göteborg, long last penpal

Sitter hos Louise och väntar på att bussen ska gå, kom ju två timmar för tidigt någon hade ju sagt fel tid..
Det ska bli jättekul idag, inte bara just för att jag ska titta på Göteborg Horse Show utan att för att jag får va med människor som jag har saknat så länge och som jag verkligen tycker om. Tänkte att jag skulle försöka läsa lite engelska och historia på bussen också, det är ju ändå fyra timmar.

Veckan har annars gått till mycket plugg, dock inte skolan. Fyllde ju 18 i söndags så i onsdags skrev jag upp, det gick superbra. Jag va självklart livrädd att jag skulle kugga men nejdå än en gång klarade jag mig, jag hade något att tro på eller någon kanske,  jag tror att det behövs. Det behöver inte var något speciellt utan bara något som får en att hoppas och önska så att man inerst inne tror. I alla fall så kunde jag tillslut tro och inte bara önska så jag klarade det! Nu är det då bara körningen kvar så jag hoppas och tror att den också ska gå bra :)

Nu sitter vi och lyssnar på massa Astrid Lindgren låtar, sanna 18 åringar vi :) Jaja, man ska va barn så länge man kan och det är härligt det. Köttbullemackor har jag också med mig idag, en äkta Maddicken elle nåt :)

I have to admit I sometimes lied in those letters
Tried to make life better than it was
I still wasn't kissed at sixteen
And I still need a friend

RSS 2.0